Lilith in Gemeni

Luna Neagra in Gemeni

Aici avem gemeni intr-o singura persoana. Prima sta la un nivel inconstient si este ascunsa in timp ce a doua are o viata "normala". Amandoi sunt ca niste inamici la inceput deoarece se intrepatrund si se deranjeaza reciproc. Nativul trebuie sa ii integreze pe amandoi, chiar daca el este speriat de primul si il refuza. Acest lucru da atitudini diferite:

- Un incearca sa triseze, sa ascunda adevarul fata de sine sau fata de altii, sa mascheze ceea ce nu vrea sa vada: aceasta este o duplicitate neintentionata;


- Dubla personalitate cu care se confrunta (Dr. Jekyll si Mr. Hyde): fata pe care o arata este draguta dar fata care nu se vede este rea.

Nativul va trai personalitatea sa exterioara in scopul de a-si calma anxietatile. Legatura dintre minte si corp este dificila. In cazul in care ratiunea este nu este suficient de puternica, aceasta se va identifica cu corpul si va deveni mult prea receptiva la ceilalti si la lumea exterioara. Nu isi va putea concentra atentia si nu va putea reflecta. Acest tip este usor de manipulat. In cazul in care mintea este mai puternica decat corpul, si are propria sa viata, se va disocia de corp. Nativul trebuie sa gaseasca o cale de conciliere intre material si spirit: este dualitatea. Este dificil sa  armonizeze energia masculina (Yang) si feminina (Yin). Nervozitate, anxietate, homosexualitatea latenta, erotism mental, comunicare dificila, frustrari intelectuale ... toate acestea sunt in relatie cu Luna Neagra in Gemeni. Gandurile sunt adesea feroce si reci. Cum aici sunt mai multe personalitati in aceeasi persoana, s-ar putea ca nativul  sa nu stie cine este cu adevarat este si unde este. Exista cateva modalitati de a experimenta acest lucru:

- Cineva poate trai intr-o junctiune (amestec) intre cele doua personalitati

- Altcineva poate trezi partea sa ascunsa in scopul de a corecta aspectele sale negative

- Se poate folosi ca de un dar daca partea ascunsa este pozitiva

Nativul trebuie sa rezolve problemele legate de comunicare. Acest lucru se face prin intermediul cuvantului, cel potrivit, prin cautarea a ceea ce este adevarat, autentic cu toate nemultumirile si discrepantele dintre cuvantul insusi si felul in care este afectat. Aceasta cautare poate sa ofere fie atractie pentru limba, scris sau o aversiune fata de cuvintele care nu exprima niciodata sentimentele, senzatiile asa cum sunt ele. Nativul are o anxietate patologica care este aratata prin miscare sau agitatie. Aceasta anxietate vorbeste despre refuzul sau de a fi in totalitate incarnat, de dificultatea de a accepta ca timpul trece si de a aprecia momentul. Nativ opreste in mod constant iesirea emotiilor si sentimentelor la suprafata.

Sagetatorul - opus Gemenilor - il va obliga pe nativ sa traiasca multe experiente, va creste si va multiplica contactele sale si ii va oferi oportunitatea permanenta de a se confrunta cu probleme lui Lilith. Fetele sale diferite si necunoscute - bune si rele - vor ajunge la constiinta sa pentru a fi purificate - atunci cand acestea sunt negative - si integrate in personalitate.

In vietile anterioare, s-ar putea ca acest nativ sa fi fost tradat si s-ar putea sa fi avut de  suferit din cauza incapacitatii de a comunica. Se poate ca, de asemenea, sa fi facut experiente fie medical sau psihicee si sa fi distrus psihicul altor oameni. S-ar putea fi facut manipulari de energie in scopul de a exercita o putere. Astazi creativitatea este aici, dar poate fi utilizata doar intr-un mod pozitiv.

In cazul in care Lilith este intre 0° si 2° din Gemeni, nativ trebuie sa paraseasca viata sigura pe care si-ar fi dorit-o si sa traiasca multe experiente.

In cazul in care Lilith este intre 28° si 30 ° din Gemeni, nativul va trebui sa invate cum sa-si concentreze toate energiile sale in scopul de a-si construi propria sa personalitate si o viata coerenta.

Cuvinte cheie: izolarea mentala - cadere nervoasa - nervozitate – dualitate sexuala - disipare - personalitate dubla.

Autor: Marie Dominique (traducere astrospot.ro)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu