Lilith in Berbec

Luna Neagra in Berbec

Datorita impulsivitatii si spontaneitatii inerente a semnului, in aceasta conjunctura putem gasi violenta. In Berbec, Lilith vorbeste despre experiente violente din trecut. Acum, nativul poate fi speriat sau interesat de sange si de arme. Berbec inseamna: actiune - impuls – nevoie creativa. Cu Lilith avem o problema legata de „a incepe ceva”. A incepe sau a nu incepe, este dilema. Tanjind dupa independenta si libertate aceasta este o parte a evolutiei si include gradul de constientizare. Temerile trebuie controlate si trebuie cautata libertatea cu orice pret ... Toate acestea sunt intrebari, care determina decizii irationale si bruste.
Acest lucru poate genera, de asemenea, placerea absoluta pentru nesupunere, bucuria de a se elibera de interdictii. Aici sufletul va reactiona foarte puternic fata de putere, lege, autoritate, comanda. Nativul poate simti in acelasi timp dorinta si teama de a fi lider. Subconstientul pastreaza in memorie experientele rele din trecut legate de autoritate si comanda. Ambivalenta de comportament acum se manifesta astfel: agresivitate suprimata sau lipsa auto-controlului. Sufletul are un fundal pasionat de a controla prin insusi viata sa si o instabilitate emotionala pentru a rezolva. Nativul este foarte egocentric, dar nu isi poate afirma ego-ul lui asa cum ar dori, pentru ca in timp ce el vrea sa comande totul fara a acorda atentie altor persoane, viata nu ii permite sa faca acest lucru. Viata il obliga pe nativ sa isi limiteze ego-ul si sa il supuna vointei altora (partener - sot / sotie). Vointa poate fi atat de zdrobita incat nativul isi poate pierde increderea in sine. Ceea ce priveste relatia „eu - ceialalti” aceasta poate fi destul de proasta:

- Unii pot merge mai departe cu o oarecare violenta „Eu, al meu ..”,

- Altii pot fi ingrijorati din cauza indeciziilor,

- Sau problema de afirmare depinde de gen: un barbat poate sa nu fie suficient de viril, o femeie poate sa nu fie in masura sa se afirme pentru ca este o femeie.

Deci, in ceea ce priveste visele lor, vor depinde de alti oameni. La inceput nativul are o putere de creativitate neutilizata in el insusi care il dernajeaza pentru ca, la prima vedere, nu exista modalitati de a utiliza. Oricum, viata il va conduce intr-o directie in care, intr-o zi, aceasta putere va fi exprimata. Din cauza mandriei, tentatia este de a spune: "Pentru ca nu pot face ce vreau, renunt!" In realitate insa, viata il va ajuta pe nativ sa invete sa isi foloseasca puterea sa intr-o maniera non -  impulsiva, cu discernamant si fara a afecta libertatea altora. Va invata, de asemenea, modul in care sa urmeze cursul evenimentelor, sa le accepte si sa se adapteze circumstantelor. El poate fi obligat sa "lupte" singur, sa renunte la ideea de viata usoara, la situatia sociala si afectiva el care a visat. Trebuie sa isi puna puterea in serviciul altora. El poate suferi pentru ca isi sacrifica si isi daruieste propriul sau ego, dar intr-o zi, el va oferi fara suferinta.

Balanta "vointa altora" - opusa Berbecului "vointa proprie" – il va ajuta pe nativ sa se confrunte cu puterea altor persoane sau a societatii. Luna Neagra nu ii va permite acestuia sa traiasca aspectele negative ale Berbecului:

- Altii il vor obliga sa accepte vointa lor si, prin urmare, il vor forta sa renunte

- Nu va fi in stare sa faca ceea ce vrea. Singurele lucruri pe el le va putea face vor fi sa isi netezeasca calea, sa isi deschida usile si sa astepte.

Ceea ce incepe el insusi poate esua. Ceea ce el incepe accidental, poate reusi.

In cazul in care Lilith este intre 0 ° si 2 ° din Berbec, nativul este obligat sa isi asume diverse lucruri fara satisfacerea dorintelor sale.

In cazul in care Lilith este intre 28 ° si 30 ° din Berbec, nativul va trebui sa stabilizeze (Taur) vitalitatea personala (Berbec), in scopul de a gasi un domeniu in cazul in care va actiona si se va realiza.

In vietile anterioare, persoane care au Lilith in Berbec, ar fi putut fi gladiatori, gherilele, mercenari, revolutionari, oameni care au folosit forta pentru libertatea lor de actiune.

Cuvinte cheie: instabilitate emotionala - independenta - senzualitate - sfidare -spirit de lupta - tendinte pasionale.

Autor: Marie Dominique (traducere astrospot.ro)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu