Lilith in Pesti

Luna Neagra in Pesti

Pestii - regatul de vise, fantezie, uneori utopie, departe de realitatile zilnice, semnul tanjeste dupa orizonturi nelimitate. Aici Lilith activeaza in cautarea infinitului. Ea poate fi traita ca o atractie pentru evadare, pentru zbor. Nativul de multe ori nu stie a care sunt darurile lui, cum sa le exprime. Ii este teama de toate fortele interioare. Nu are control, de altfel el trebuie sa se adapteze vietii de zi cu zi. Ceialalti de multe ori nu vad problemele sale interioare. Rezultatul poate fi o boala cronica care creaza o oboseala profunda si il va obliga sa inceteze defensiva si sa nu minta. Aici am avea, de asemenea, calitati de medium. Este un cadou ambiguu: pe o parte negativ, in cazul in care nativul nu are o protectie mentala el va fi atacat de catre alte energii negative, la nivelul subconstientului, acest lucru fiind in principal perceput ca o lipsa de experienta. Din punct de vedere pozitiv, nativul poate sa se foloseasca de calitatile sale de medium si sa se protejeze. El are puterea de a-i simti pe altii, literalmente de vedea prin ochii lor. Aici Lilith ofera posibilitatea de a obtine informatii din amintirile akashice inspiratia, tendintele mistice, clarviziunea sunt cateva din componentele personalitatii. Ezitarea, care este una din caracteristicile Pestilor apare ca o indecizie patologica si este una din problemele pe care nativul va trebui sa le rezolve cu conditia ca el sa renunte la fanteziile sale, la temeri sau la a accepta sa fie dominat de altii.

Fecioara, opusa Pestilor, il va obliga pe nativ, „sa revina” pe pamant si la realitatea sa zilnica. Semnul de pamant il va ajuta sa controleze, sa analizeze toate „datele” obtinute de Pesti, sa isi separe temerile, emotiile, visele de ceea ce este real si poate fi utilizat in viata.

In vietile anterioare, se poate ca sufletul sa fi trait intr-un context in care i s-a impus sa isi abandoneze dorintele, deoarece Pestii inseamna si sacrificiu. Sufletul pastreaza amintirea unui comportament de sacrificiu care l-a condus la ruina. S-ar putea la fel de bine ca ca sufletul sa fi trait intr-un mediu spiritiual sau a fost un clarvazator, ambele cauzand socuri si lipsa echilibrului.

Astazi nativul tinde sa evadeze atunci cand situatia pare dificila in loc sa o confrunte. Somnul poate deveni un refugiu, la fel si imaginatia. In cazuri foarte grave, putem vorbi de boli mentale. Deoarece aceast univers paralel il fascineaza,  nativul are oportunitatea de a-si exprima darul sau intr-o lucrare legata de psihiatrie, psihologie, boli nervoase, cercetari privind drogurile, coma.

In cazul in care Lilith este la inceputul Pestilor, nativul are o mare calitate intuitiva si perceptii bune. Acest lucru il va ajuta sa ghideze, sa ii invete pe altii, sa aiba o autoritate morala sau religioasa.

In cazul in care Lilith este la sfarsitul Pestilor, nativul trebuie sa isi defineasca clar ceea ce vrea si trebuie sa invete sa fie independent. Acest lucru se va realiza pas cu pas, fiecare perioada incepand cu un nou ciclu al Lunii Negre.

Cuvinte cheie: risc de prizonierat simbolic sau real - probleme de sanatate, de a folosi droguri pentru a scapa de realitate - cautarea unei lumi ireale – relatii amoroase numeroase – probleme psihice - cosmaruri, insomnie - darul profetiei - aura de mister - alegeri spirituale gresite - ilegalitate - intr-o astrograma feminina arata o femeie plina de farmec.

Autor: Marie Dominique


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu