Lilth in Sagetator

Luna Neagra in Sagetator

Aici Lilith il face pe nativ sa se simta diferit fata de altii. Modul in care oamenii il percep ii creaza acestuia sentimentul ca nu este inteles bine. Cel mai des, nativul se subestimeaza si sufera de o lipsa de incredere in sine. Datorita acestui fapt, s-ar putea ca el sa accepte provocari doar pentru a dovedi ca poate face acest lucru. Nativul ar dori sa arate/sa fie ca si alte persoane si este ingrijorat de orice barfa la adresa lui. Sagetatorul este cunoscut ca un semn sociabil si conformist. Aici Lilith pune intrebarea „a fi sau a nu fi conformist?” A fi sau a nu fi reprezentativ? Luna Neagra poate fi atrasa fie de un rol  artificial sau de a respinge tot ceea ce este legat de o imagine sociala. Asa cum Sagetatorul nu poate trai fara idealuri, Lilith aici obliga sa cautarea acestora. Dar nativul trebuie sa isi gaseasca propria sa credinta,deoarece in ciuda unei chemari puternice pentru spiritualitate, el de multe ori nu este de acord cu religia sau idealurile sociale deja infiintate. Nativul va trebui sa evolueze prin propriile sale experiente si sa isi creeze propria viziune asupra lucrurilor pe masura ce trece timpul. El va cauta adevarul sau si idealurile pentru viata in potentialul Sagetatorului.


Gemenii, opusi Sagetatorului il vor obliga pe nativ sa aiba o viata concreta, sa aiba diferite experiente, sa-si exprime toate fetele personalitatii sale. Gemeni nu ii vor permite lui Lilith din Sagetator sa evadeze in vise. Nativul trebuie sa isi construiasca o personalitate unita. Desi exista aici o dorinta puternica de a exercita o autoritate morala asupra oamenilor, Gemenii nu ii vor permite nativului sa isi foloseasca aceasta putere cu exceptia cazului in care acesta este intr-un scop dezinteresat.

In vietile anterioare, sufletul a trait deja intr-un mediu spiritual. S-ar putea sa isi fi exercitat autoritatea religioasa la un nivel foarte inalt. Deceptile sau tradarile au fost sursa incercarilor prin care a fost nevoit sa treaca. Sufletul pastreaza in memorie traumele idealurilor dezamagite, religiozitatii pentru care a platit scump.

Astazi nativul duce o munca interioara legata de credinta. De fapt, el poate sa se fi nascut intr-un mediu ateu si va trebui sa isi gaseasca singur drumul spre spiritualitate. Sau poate s-a nascut intr-un grup avand in dogme iar el va trebui sa respinga si sa se elibereze de convingerile induse. Indiferent de context, el va avea un desti marcat de spiritualitate deoarece Sagetatorul nu poate trai fara idealuri. Alt aspect: Lilith in Sagetator ar putea fi atrasa sau ar putea respinge tot ceea ce a legat-o inainte (sau ceea ce a indurat), experiente legate de tari indepartate, calatorii, exil, rasism. Intr-o maniera mai pozitiva, nativul poate iubi calatoriile, sa descopere noi orizonturi. S-ar putea sa gaseasca un loc de care se simte atras si unde, probabil, a trait in trecut.

Daca Luna Neagra este la inceputul Sagetatorului nativul va cauta sa isi largeasca domeniul de activitate si creativitatea pentru a-si deschide noi orizonturi.

 In cazul in care Luna Neagra este la sfarsitul Sagetatorului, idealurile de viata ale nativului trebuir sa fie definite la inceputul vietii si materializate ulterior cu ajutorul experientelor traite.

Cuvinte cheie: dificultati in a-i ghida pe altii - cautarea absolutului prin predare, religie, filosofie, spiritualitate - limite, frontiere, negarea legilor - cautare spirituala - cosmaruri - accidente - anarhism - dificultati cu persoane necunoscute sau in timpul calatoriilor - se simte diferit - trebuie sa isi afirme independenta sa si sa fie deschis unei constiinte superioare.

Autor: Marie Dominique (traducere astrospot.ro)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu